Podcastproduktion

Publicering av din podcast

Att publicera en podcast kan vara både en spännande och givande upplevelse, men det kan också vara lite överväldigande för de som är nya på området. Lyckligtvis vet vi vad som krävs och guidar dig genom en enkel och smidig process för att publicera din podd.

Om din podd är redigerad och klar kommer vi att hjälpa dig att ladda upp den till de mest populära podcast-plattformarna såsom Acast, Podbean eller Soundcloud, för att nämna några. Vi kommer också att se till att ditt poddavsnitt har relevant information och metadata, såsom avsnittstitel och beskrivning, för att hjälpa lyssarna hitta din podcast på Apple Podcasts, Spotify eller Google Podcasts med flera.

När din podcast publicerats, kan vi, genom vårt nätverk av branschkunniga experter, också hjälpa till med marknadsföring, sociala media-kampanjer och annonseringskampanjer för att ge podden ännu mer exponering som kan bygga upp en publik. Vi kan också hjälpa dig exponera podden på din hemsida för att öka synligheten för dina lyssnare.

Vi värnar om att skapa en personlig relation med våra kunder och vi kommer att uppdatera dig om alla steg som görs under publiceringsprocessen. Vi tror att detta är en viktig del av att skapa en framgångsrik podcast och hjälper dig att ta podden till nästa nivå.

Vill du ha en smidig podcastupplevelse är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns här för att hjälpa dig med alla aspekterna av att skapa och publicera en högkvalitativ podcast.

Image

Vi hjälper företag ta fram smarta, säkra och effektiva lösningar för kommunikation och IT-miljö så de kan fokusera på sin verksamhet.

Följ oss

Kontor/Studio

Chamottevägen 6, plan 4
134 40 Gustavsberg
© 2024 Dahlin Studios