Podcastmikrofon med puffskydd

Podcastproduktion

Har du en podd på gång? Vi har teknik och studio redo

Välkommen till vår professionella podcast-studio! Vi tillhandahåller ett toppmodernt studiorum som är det perfekta stället för allt från att spela in din första podcast till att producera en högkvalitativ ljudupplevelse för dina kunder.

Vi har allt du behöver för att göra din podcastproduktion enkel och smidig. Vår studio är snyggt inredd med den teknik och utrustning som behövs för att leverera högsta kvalitet på ljudinspelningar i en inspirerande miljö. Vi har också en erfaren tekniker som är tillgänglig för att hjälpa dig med allt du behöver för att få ut det mesta av din inspelning.

Vår studio är belägen centralt i Gustavsbergs hamn och är lättillgänglig med allmänna kommunikationer med gratis parkering i närheten. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är säkra på att vi har en lösning som passar just ditt behov.

Så oavsett om du planerar att starta en podcast eller redan har en etablerad kan vår studio vara det perfekta valet för att ta din produktion till nästa nivå. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

Är du ny med podd och har  frågor? Kom förbi på en fika eller boka möte via knappen!
Image

Vi hjälper företag ta fram smarta, säkra och effektiva lösningar för kommunikation och IT-miljö så de kan fokusera på sin verksamhet.

Följ oss

Kontor/Studio

Chamottevägen 6, plan 4
134 40 Gustavsberg
© 2024 Dahlin Studios