Tjänster som vi kan erbjuda

Utveckling av webbplatser

Vårt jobb består i se över kundens behov för hemsidan och vilka funktioner den ska innehålla. Sen tar vi fram en design som matchar företagets profil och ser till att innehållet blir konsekvent och lätt för besökarna att ta till sig. Därefter installeras ramverket på lämpligt webbhotell och grundstrukturen för webbplatsen läggs upp. Vill man hålla ned kostnaden går det att välja bland ett flertal färdiga mallar för designen, men i de flesta fall är behovet en personlig design helt från grunden.

Produkt- och personfoto

Webbplatser behöver oftast någon form av grafik och/eller bildmaterial för att bl.a. illustrera produkter och tjänster, men även som ren utsmyckning — allt efter behov. Vi kan hjälpa er att ta fram dessa bilder, och även leta fram lämpliga bilder från bildbyråer. Sedan 2014 erbjuder vi även flygfoto samt möjligheten till företagspresentationer via video.

Utbildning i Joomla!

Joomla! är relativt lätt att lära sig hantera, men inte alla funktioner är helt lätta att förstå i början. Vi skräddarsyr utbildningar för de kunder som beställt webbplatser så att de kommer igång snabbt och kan jobba självständigt med innehållet. Vi håller även generella kurser för de som själva skapat webbplatser med Joomla! och behöver komma igång lättare och snabbare. På vår egen webbplats kommer det framöver även finnas videofilmer som förklarar grundläggande hantering av ex.vis texteditorn.

Produktion och distribution av nyhetsbrev

Vi har lång erfarenhet av produktion och distribution av nyhetsbrev för utskick via e-post till större grupper eller för en begränsad mängd mottagare; såsom partners och leverantörer. Skräppost (SPAM) fyller idag de flestas inkorgar och gör att tålamodet och intresset minskar för nyheter via e-post. Därför bör budskapet väl matcha mottagarens intresse och verksamhetsområde, i syfte att öka värdet av tjänsten för båda parter och minska risken att mottagaren sen utskicket som skräppost.

Besöksadress
Chamottevägen 6, plan 4
134 40 Gustavsberg

Postadress
De La Gardies väg 1
134 40 Gustavsberg

Bankgiro 373-7012
Org.nr 650417-1239
Godkänd för F-skatt och moms

© 2021 Dahlin Studios.